Hvordan er Madagaskar som reiseland?

„Hvordan er Madagaskar som reiseland?“
Dette er ett spørsmål jeg ofte får både muntlig og skriftlig.
Madagaskar er ett stort land som en trenger tid og litt planlegging for å bereise.
Det er også litt avhengig av reisetid og hva en gjerne vil oppleve…
…vil en absolutt se baobabtrærne må en reise til vestkysten og vil en ta en togtur ned gjennom regnskogen, ja da går turen ned til østkysten.
Hvordan man kan reise er avhengig av hvor mye reiseerfaring en har i fra ett land som Madagaskar (u-land).
De fleste av våre kunder reiser rundt meg bil m/sjåførguide og har fått lagt opp ett eget skreddesydd program på forhånd.
Visst noen har mye reiseerfaring er det også mulig å reise med offentlig transportmiddel. Da trenger en gode nerver og en må ikke være redd for at det kan gå litt fort i svingene på dårlige veier og planlegge godt med tid.
En sier at i Madagaskar betaler en enten med penger for en bil m/sjåfør eller med tid!
Det er også viktig å ha nok tid og planlegge reiseruten på forhånd. Med 3-4 ukers tid er det fullt mulig å få sett en del av landet uten å stresse alt for mye. Med hele 4 uker har dere også muligheten til å avslutte ferien med noen dager ved vest eller østkysten. I månedene juli – september kommer knorrvalene til østkysten, så visst noen ikke har opplevd de på nært hold før er dette en virkelig spesiell opplevelse.
Det er mange forskjellige aktiviteter en kan gjøre i Madagaskar. Men de mest populære er besøk i en eller flere av de mange og spennende nasjonalparkene rundt om i landet.
Det er også mulig å ta flere.dagers trekking eller elve-tur meg guide og bærere i i forskellige deler av landet.
Visst noen v dere har lyst til å oppdage Madagaskar med oss så send oss en mail med alder, navn, adresse og interesser og vi setter sammen et uforpliktet reiseforslag for en spennende og opplevelsesrik ferie i Madagaskar for dere.
Når vi har fått disse opplysningen sender vi de videre til kontoret vårt i Antananarivo og en av damene der vil da hjelpe dere å sette sammen ett program som passer til deres ønsker og behov.

Dere kan også ta direkte kontakt på engelsk, tysk eller fransk med kontoret vårt i hovedstaden Antananarivo. priori@moov.mg

Print Friendly
Dieser Beitrag wurde unter Allgemein veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.