Gruppereiser

Vil du oppleve Madagaskar sammen med meg?

For øyeblikket har vi ikke lagt ut noen gruppereise for norske gjester, noe som ikke heter at dere ikke kan ta en tur sammen med meg.
Visst dere er en gruppe på minimum 3 personer kan dere ta kontakt med med og vi setter sammen en tur etter deres ønsker. Dere kan da velge om dere vil ha med meg som norsktalende guide eller en engelsktalende lokal guide 🙂

Her litt av teksten til ett reiseprogrammet, så dere får ett  lite innblikk i hvordan en tur kan bygges opp:
Årets gruppereise starter med på en liten rundreise i høylandet. Her drar vi først til den lille byen Ampefy, der vi får se både en stor kratersjø, masse trivelige folk, risåkre så langt øynene kan se og den eneste geysiren på Madagaskar. Etterpå går turen til den norske byen Antsirabe hvor vi drar litt på leting etter norske spor. Etter en stopp i hovedstaden Antananarivo går turen videre ned mot østkysten, hvor vi underveis i Andasibe tar en titt på alt som vokser, gror og bor i regnskogen. Ikke nok med det, men etter at vi har hilst på både kameleoner og lemurer drar vi videre helt ned til kysten og over til den lille øye Sainte Marie. Her blir det tid til både bading, snorkling, avslappning, besøk på sjørøverkirkegården og en tur ut på bølgan blå for å ta en titt på knorrvaler på helt nært hold.

Underveis tar vi oss også tid til å se innom ett par sosiale prosjekt. Antoinine viser oss gjerne hvordan det er å jobbe som jordmor på en bitte liten helsestasjon ute på landsbygda…
…og Mirana viser oss at selv om alle barna som hver dag kommer til senteret hun leder er hørselshemmede, ja så er de likevel noen av de beste danserne en kan finne i hele det indiske hav!

Vi har hver dag god tid underveis og tar oss tid til bå de fotostopps og små spaserturer 🙂

I tillegg til engelsktalende sjafører er vi en av de få reisearrangørene som kan tilby en norsktalende guide.
Jeg, Ellen Spinnler har tilsammen tilbrakt mer enn 2 1/2 år, fordelt på flere turer i Madagaskar og kjenner landet omsider veldig godt.  Så i tilegg til å jobbe for en frivillig hjelpeorganisasjon som jobber i forskjellige prosjekter i Madagaskar gleder jeg  meg  nå til å vise dere rundt i dette vakre landet som har så mye fint å by på av forskjellige opplevelser.

Ta gjerne kontakt med meg per mail visst du/dere har interesse eller spørsmål.
Vennlig hilsen Ellen

DSCN1870

IMG_0539.Klein IMG_0707_klein IMG_9699 lemu_klein

 

Print Friendly